Tv-benk fra Treativ i limtre eik er et meget spesielt møbel. Denne er laget av eikestaver som er limt sammen til plater. Tv-benken kan utformes både som en vegghengt løsning, men også plassert å bein hvis det er ønskelig. Eik gir en fantastisk finish og denne benken er behandlet med mørk dekorvoks, noe som gir et slikt møbel et eksklusivt preg.

Tv-benk i limtre eik


Denne utgaven av tv-benk er et kraftig møbel som er festet både med en skinne i underkant av topplaten, og en støtteskinne i underkant. Det er utformet kanaler mellom seksjonene for å kunne skjule ledninger for forsterker, dekoder etc. Møbelet er pusset i flere omganger, noe som gir denne tv-benken et ekstra flott spill i treverket.

Elegant tv-benk og mange muligheter


For våre kunder kan vi selvsagt også lage en tv-benk i annen ønsket tretype og dimensjon. Fordelen med denne vegghengte varianten, er at regjøring av gulv blir langt enklere. I tillegg slipper du ledninger som alltid ligger i veien på gulvet når du skal vaske.

Tv-benk i limtre eik


Treativ tv-benk lages med forborede hull i toppskinne og bunnskinne. Har du ideer til en annen design så send oss gjerne en mail så kan vi lage det du ønsker. Hvis du også ønsker nye utemøbler til terrassen kan vi varmt anbefale vår eksklusive Adirondack dekkstol.

Pris på forespørsel