Adirondack dekkstol

kr 9.990,00

Denne Adirondack dekkstolen i sedertre er den absolutt flotteste stolen du kan få tak i. Stolen er et standpunkt til hvem du er og din smak. Med denne stolen vil du være gjenstand for misunnelse av alle. Når du vil koble av fra all verdens mas er dette stedet du vil være. Sett deg ned og la tankene sveve avgårde til sinnsro og sjelefred! Alt treverk er PEFC-sertifisert.

 

5 på lager

Kjøp nå med
Varenummer: 000010 Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

Hagemøbler – Orginal Adirondack dekkstol

Håndlaget solid hagemøbel utført i rødt kanadisk sedertre. Adirondack dekkstol vil være en stol du har i lang tid.

Den først Adirondack-stolen ble designet av Thomas Lee mens ha ferierte i Westport, New York, i Adirondack-fjellene i 1903. Siden han hadde behov for noen utendørs stoler, testet han ut sine første varianter på sin egen familie.

Finishen på Adirondack dekkstolen fra Treativ er avrundede kanter i sete, armlene og rygg. Stolen er utformet med buet vifteform på ryggen, samt ergonomisk sete. Dette gir en svært god komfort uten fliser. Det er benyttet syrefaste skruer og armlenene er skrudd nedenifra ved hjelp av lommehullskruer. Føttene på stolen er boltet med 4 solide bolter og tåler mye vekt og bredden på stolen skaper en høy grad av stabilitet.

Adirondack dekkstol er et ikon og vil garantert vekke oppsikt hvor enn du måtte plassere den. Stolen er et vakkert møbel som du kan være sikker på vil vare lenge. Den lave vekten gjør også at den er lett å flytte slik at du kan variere som du selv ønsker.

Denne stolen vil du finne i mange varianter og design, men vi søker å lage en stol så unik som mulig i forhold til de andre stolene som finnes der ute. Samtidig skal dette ikke gå ut over originaliteten til produktet og samtidig bevare kvaliteten som stolen representerer.

 

Fornøyde kunder er viktig

Vi vil også sikre at du er 100% fornøyd med stolen og skulle der være noe ved stolen du ikke er fornøyd med så vil vi gjøre alt vi kan for å rette opp i dette.  Selv er vi overbevist om at du vil elske stolen og gjerne skaffe deg flere stoler etter hvert. Disse stolene passer like bra på hytten som hjemme. Ikke minst er dette også den perfekte gaven til de som har alt.

Hvis du har noen spørsmål om produktet eller på annen måte ønsker mer informasjon, må du gjerne ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

 

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 89 cm
Bestillingsvare

Bestillingsvare

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Adirondack dekkstol”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.