Kontakt oss i Treativ


Så kjekt at du ønsker å ta kontakt med oss i Treativ!


Vi ønsker å være så tilgjengelig som mulig for deg. Dette være seg om du bare er besøkende eller potensiell kunde. Vi kan også ringe deg om du ønsker. Husk da å skrive opp ditt navn, telefonnummer og når det passer at vi ringer. Vi ser virkelig frem til å snakke mer med deg.

Kreative muligheter gjennom dialog


Hvis du har tegninger av en idè du har eller noe du ønsker laget, må du gjerne sende dette som vedlegg til oss på mail. Vi ønsker å gi kreative muligheter gjennom utveksling av idèer og ha en god dialog rundt produkter. Det kan være at du lurer på om et produkt du ønsker laget er bærekraftig for markedet eller om det unikt nok. Dette er noe vi også svært gjerne tar en prat med deg om.


I noen tilfeller er man kanskje bekymret for at en idè vil bli stjålet eller kopiert hvis man først har vist den til andre, men her vil vi understreke at slik opererer ikke vi. Vi vil spille DEG god gjennom å være en tilrettelegger for både produktutvikling og produksjon. Lurer du på forhold rundt å ta patent på noe, kan vi selvsagt hjelpe deg med veiledning rundt det også.


Treativ har alltid langvarig samarbeid og gjensidig tillit og respekt i fokus, og vil at nettopp du skal få frem ditt mest kreative i deg. Som eksempel kan vi nevne mulighet for å lage en prototype av et produkt før man tar steget ut å lage et full ut kommersielt produkt.


Hvis du ønsker å sende oss en mail må du selvsagt gjerne gjøre det. Da kan du benytte adressen kontakt(a)treativ.no.


Ta gjerne en titt på eksempler av hva vi kan lage for deg: hagemøbler.