Flotte stoler til din hage

 

Treativ lager hagestoler på bestilling, og vårt flaggskip innen hagestoler er Adirondack dekkstol. Dette er en klassisk perle av en stol, nærmere bestemt en dekkstol. En dekkstol er stor eller massiv i utforming og passer best der det er litt plass. Dog begrenser ikke dette om man ønsker stoler på hytta eller hjemme i din egen hage.

Hagemøbler skal være lette å flytte på, og derfor produserer vi vår Adirondack dekkstol i kanadisk rødt sedertre. Denne tresorten har en svært lav egenvekt og inneholder en olje som gjør den svært motstandsdyktig mot sopp og råte. Som festemiddel benyttes alltlid syrefaste skruer og skjulte lommehullsskruer på armlener.

 

 

Adirondack dekkstol med fotskammel

Omtrentlige mål: Bredde:  88 cm – høyde: 110 cm. Fotskamlene har en maks bredde på 50 cm. Målene kan variere noe mellom de ulike produksjonene.

 

En hage trenger flotte produkter og det får du hos Treativ. Adirondack dekkstol vil heve inntrykket av din terrasse eller hage til et helt nytt nivå. Alle kanter på stolen er avrundet, og det gjelder også for spilene i setet. Dette gir en behagelig sittekomfort. De brede armlenene er praktisk for å både sette fra deg glass etc, men også armen ligger godt.

Hagestolene har stort sitteareal, men er like komfortable for alle typer personer. Nettopp det gjør denne stolen meget brukervennlig.

Andre produkter fra Treativ.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.