La verden vente i en unik hagestol

Adirondack dekkstol

 

Hage med Treativ har redesignet hagemøbelet over alle hagemøbler. Derfor kan vi påstå at vår Adirondack dekkstol vil gi deg et indre og ytre velbehag av det sjeldne slaget. Vi tør påstå at disse dekkstolene gir deg økt livskvalitet!

 

Adirondack dekkstol er det mest ikoniske utemøbelet du kan finne. Denne unike hagestolen passer like godt ute på gresset som oppe på terrassen. Vår stol er bygget rundt de orginale tegningene med buet rygg og ergonomisk sete. Dette er hagemøbeler som blir lagt merke til og som vil være et smykke i din hage eller på terrassen.

Adirondack dekkstol

Stolen for deg og din hage

Stolen vil umiddelbart gi deg følelsen av optimal sittekomfort i tillegg til å være stødig. Stolene har en svært lav vekt, noe som gjør dem lett å flytte rundt. I tillegg er de vedlikeholdsfri og svært motstandsdyktig mot sopp og råte.

 

Adirondack dekkstol er et «must» innen hagemøbler for alle som vil ha noe som både er vakkert å se på og behagelig å sitte i. Stolen er et uttrykk for eksklusivitet og kvalitet, sammen med din mulighet til å kunne få en fantastisk flott stol til din hage. Plassèr de gjerne i en ring rundt en stor bålpanne og inviter naboer på sosialt samvær. Vi garanterer god stemning!

Adirondack dekkstol